Ontdek ons verhaal

De Kazaar

Leen

Bezieler en kaaskenner van De Kazaar

In haar jonge jaren ging Leen aan de slag in een kaaswinkel. Ze werd ondergedompeld in de wereld van topproducten en ontdekte haar passie voor kaas. Zo ontstond haar droom haar eigen kaaswinkel te openen. Net zoals heerlijke kazen, rijpte ook deze mooie droom en kan ze je eindelijk ontvangen in De Kazaar.

Dranken

Pieter zal als wijn- en bier liefhebber en beginnend wijnmaker een mooie selectie wijn en bier neerplaatsen in De Kazaar. Je kan natuurlijk een afspraak inplannen voor een proeverij met het gepaste advies.

Kaas

In De Kazaar vind je een prachtige selectie ambachtelijke kazen, we zoeken steeds naar de beste rauwmelkse boerderij kazen maar ook gepasteuriseerde kazen vind je in ons ruim aanbod. Je kan er zowel gekende als ongekende kazen vinden maar één ding is zeker, ze zullen je smaken! We selecteren elke kaas met de nodige aandacht voor het seizoen, de melk, het voeder én de perfecte affinage.

Delicatessen

Naast kazen, vind je in een kaaswinkel ook vaak andere delicatessen, zoals olijfolie, tapas en confituren zijn nog maar een kleine greep uit ons aanbod. Dit maakt een bezoek aan een kaaswinkel tot een echte beleving.